Over Willemijn

Welkom in de studio

Studio Willemijn van Dijk
Willemijn van Dijk tassen

Willemijn van Dijk ontwerpt in 2012 haar eerste schoudertas. Als dit eenvoudige tasje van lamsleer een hit wordt onder haar vriendinnen, besluit zij zich volledig te richten op het ontwerpen. In de daaropvolgende  jaren heeft zij haar favoriete tasje doorontwikkeld naar een solide collectie met een krachtig en duidelijk te herkennen ontwerpsignatuur.

Vakmanschap en esthetiek komen in haar ontwerpen samen. Design in alle eenvoud. Rauwe afwerkingen en kenmerkende verhoudingen. Tijdloos en intuïtief. Met zorg en kwaliteit in Nederland gemaakt.

De collectie bestaat uit een doorlopende basis, de ESSENTIALS. Dit zijn de tassen die zich al jaren bewijzen in hun eenvoud en populariteit.
Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en cognac.

De ESSENTIALS Collectie wordt gecomplementeerd door de SPECIALS, een jaarlijks vernieuwende verzameling met limited edition kleuren en vernieuwende ontwerpen met een uniek karakter en verrassende kleurcombinaties.

Wil je de complete collectie bekijken of een kijkje nemen achter de schermen? De studio is op afspraak te bezoeken, je kunt contact opnemen via: +31 6 37006434 of info@willemijnvandijk.nl. Welkom!

Willemijn van Dijk tassen
Willemijn van Dijk